Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s

...
Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s
Коментари Харесай

Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen

Българин, живеещ и работещ в Съединени американски щати, е следващият изпъден от Hell’s Kitchen. Павлин Калъчев , който беше част от аления тим, беше отхвърлен от началник Ангелов поради систематични неточности в кухнята.

Талантливият млад готвач има опит зад Океана, само че това не му оказа помощ да продължи в конкуренцията. Двата тима сполучливо приключиха вечерните си резервации, само че няколко готвачи станаха жертва на зоркия взор на началник Ангелов.

Кухнята от отбора на сините трябваше да напусне Васил , а при алените багажа трябваше да си стегнат Вероника, Павлин и Венелин. Напрежение измежду кулинарите в синия тим сътвори и несъгласието сред Наталия и Цанко.

Най-младият участник в риалити формата Цвети от Враца още веднъж съумя да разсмее противниците си. Опитът ѝ да изясни на началник Ангелов какво е Уикипедия се оказа повече от комплицирана задача. Още занимателни моменти имаше и в кулинарния куиз, който беше извоюван от алените, с помощта на учещия и работещ в Нидерландия Мацоев.

Следващата седмица кулинарите ще посетят Априлци . Те ще готвят за гостите на Празника на сланината и греяната ракия. Звездните участници още веднъж ще влязат в борба с един от оборите, а в случай че изгубят ще би трябвало да се разделят с един от своите.

Гледайте Hell’s Kitchen всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , , и на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР